Personal trainer Espoo

Pistä terveys Ja hyvinvointi ykkösprioriteetiksi personal trainerin avulla

Saavuta tavoitteesi, aloita treenaaminen peronal trainerin kanssa jo tänään!

Onko tavoitteenasi laittaa elämäntapoja remonttiin, mutta et itsenäisesti oikein tiedä mistä aloittaa tai kaipaat treenaamisen aloittamiseen ylipäätään tukea? Me olemme täällä Sinua varten!

WellnessRoom Espoon Personal Trainerit ovat kokeneita ja koulutettuja terveysalan ammattilaisia. Meidän valmentajamme ovat tehneet valmennustyötä noin 10 vuotta, sekä käyneet 4-vuotisen AMK-tasoisen terveysalan tutkinnon (Fysioterapeutti,  Osteopaatti tai muu liikunta- ja terveysalan koulutus).

Meidän kuntosalivalmennuksessamme olet siis varmasti hyvissä käsissä!

Miksi harjoitella personal trainerin kanssa?

Personal trainerin eli valmentajan tukemana treenistä saa enemmän irti oli tavoite sitten

  • Rasvanpoltto
  • Kestävyyskunto
  • Kiinteytyminen
  • Voimatasojen tai lihasmassan kasvattaminen
  • Hyvinvoinnin lisääminen
  • Lihasharjoitteluun tutustuminen

 

Jos olet kuntosaliharjoittelussa aloittelija, valmentajan tuki heti alussa varmistaa, että opit harjoittelemaan turvallisesti, oikeaoppisesti sekä niin, että varmasti saavutat kehitystä! Monet vasta-alkajat eivät oikein tiedä mistä aloittaa, joten treenin sisältö ei ole johdonmukaista. Alussa mennään helposti laitteesta toiseen ilman suunnitelmaa – siitä puuttuu se punainen lanka! Kaikki liikunta on aina kotiinpäin, mutta hyvällä yksilöllisellä suunnitelmalla tulosten saaminen on varmaa, kunhan ohjeita noudattaa ja treenaa säännöllisesti. Lue lisää miten liikunta tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia

Aloittaa voi minkä kuntoisena tahansa, eikä sinun tarvitse olla valmiiksi pohjakunnossa aloittaaksesi harjoittelun valmentajan kanssa.  Valmentajan tarkoitus on auttaa Sinut alkuun, kuntotasoosi sopivalla intensiteetillä. Kokeneempikin treenaaja usein kangistuu kaavoihinsa ja tekee tuttuja sekä turvallisia rutiineja kuukaudesta, joskus jopa vuodesta toiseen. Kehityksen oltaessa optimaalista, tulisi treenattavan ärsykkeen vaihtua noin 2-3kk välein. Muutoin kehitys junnaa paikallaan ja korkeintaan ylläpidetään saavutettua kuntoa.  Motivaatio ei yleensä ole korkeimmillaan, kun mennään toistamaan iänikuisia rutiineja – uudestaan ja uudestaan.

Tässä kohtaa valmentaja astuu kuvaan ja voi antaa isoa buustia harjoitteluun uudenlaisella ohjelmalla ja erilaisten liikkeiden tekniikoiden läpikäynnillä.

personal trainer espoo

Mitä voit odottaa meidän valmentajilta?

Pitkän terveydenhuollon taustan vuoksi, valmentajamme ovat erikoistuneet erityisesti tuki- ja liikuntaelin vaivojen kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn. Oli vaivana sitten alaselkäkipu, tukkoinen lantio tai vaikka kuntoutus polvileikkauksesta, meiltä löytyy asianmukainen koulutus ja osaaminen.  Suurin osa valmennuksistamme saapuukin ensin hoitopöydälle hierontaan tai osteopatiaan, josta jatkamme kivun ja vaivan hoitamista oikeaa liikettä annostelemalla.

Vaikka em. onkin vahvuutemme, on asiakkaissamme paljon myös niitä, joiden kanssa opetellaan treenaamaan oikeaoppisesti ja turvallisesti kuntosali ympäristössä. Vaikka ei olisi erityisempää kuntoutettavaa vaivaa, ilomielin räätälöimme juuri Sinulle sopivan harjoitusohjelman, millä pääset treeniin kiinni. Valmennuksessamme pääpaino on oikean ja turvallisen liiketekniikan hyvä opettelu ja vasta tämän jälkeen nostetaan intensiteettiä tavoitteen ja tahtotilan mukaisesti. Meillä treenataan aina hymyillen ja rennolla asenteella.

Tule treenaamaan ammattilaisen kanssa!

WellnessRoomilla kuntosalivalmentajat ovat pitkän linjan koulutettuja ammattilaisia, Aleksi Kovács sekä Heidi Seppälä. Pääset harjoittelemaan Personal Trainerin kanssa Espoossa ensisijaisesti joko Kivenlahdessa tai Leppävaarassa yhteistyö saleillamme (sopimuksen mukaan myös muualla). Tutustu valmentajiimme tarkemmin täältä!