Akupunktio Espoo

Hoida Tuki- Ja Liikuntaelinten Kiputiloja Akupunktiolla

Mitä on akupunktio?

Länsimainen akupunktio on kehitetty kiinalaisesta lääketieteestä ja se perustuu uusiin lääketieteellisiin tutkimusnäyttöihin.

Akupunktiolla hoidetaan tuki- ja liikuntaelinten kiputiloja kuten niskavaivoja, raajojen kiputiloja, selkäongelmia ja lukemattomia muita kipuoireita. Akupunktion vaikutus perustuu elimistön kipujärjestelmän luontaisten kipua lievittävien välittäjäaineiden tuotannon aktivoimiseen, sekä hermoston rauhoittamiseen. Hoidolla toisin sanoen laukaistaan kehon omat luontaiset kivunlievitys mekanismit.

Akupunktio hierontaan yhdistettynä on turvallinen keino lievittää kipu- ja kireystiloja, jos perinteinen hieronta ei yksin riitä. Akupunktiohoitoon reagoiminen on yksilöllistä, joten halutun vaikutuksen saavuttamiseksi suositellaan usein muutaman kerran hoitosarjaa. 

Mikäli olet kiinnostunut akupunktiosta sellaisenaan tai hierontaan yhdistettynä, ole ennen ajanvarausta yhteydessä suoraan hoidon suorittavaan ammattilaiseen sähköpostitse!

Asiantunteva akupunktio Espoossa lähellä sinua!

AKUPUNKTION AJANVARAUKSET AINOASTAAN SÄHKÖPOSTITSE INFO (@) WELLNESSROOM.FI

Kun teet ajanvarauksen akupunktioon, lisääthän lisätietoihin maininnan hoitoon hakeutumisen syystä. Vastaamme mielellämme myös muita palveluitamme koskeviin kysymyksiin. 

Ota yhteyttä!