Yhteystiedot & Tiimi

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, soittamalla suoraan toimi-pisteeseen tai varaamalla ajan helpon ajanvarauksen kautta!

Toimipaikkoja ympäri Espoota

Wellnessroom tiimi

ALEKSI

Osteopaatti, koulutettu hieroja ja personal trainer

Olen WellnessRoomin perustaja Aleksi.

Osteopaatti (4v amk-tutkinto) koulutettu hieroja ja personal trainer Espoosta. Lisäksi olen käynyt hierontaan liittyviä lisäkoulutuksia ja minulla on 9 vuoden valmentaja kokemus liikunta-alalta, asiakkaiden henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Erityisesti kuntouttava ja terveyttä edistävä valmennus on leipälajini, olen käynyt Trainer4You valmentajakoulutuksen vuonna 2013 jonka jälkeen ohjannut Fustra- valmentajana useita vuosia.

Itse liikun kuntosalilla ja kamppailulajien merkeissä. Etenkin thainyrkkeilyä on tullut harrastettua ~15v.

aleksi@wellnessroom.fi / 044 211 5021

HEIDI

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja, personal trainer, liikuntaneuvoja ja ostepatiaopiskelija

Olen WellnessRoomin perustaja Heidi, liikuntaneuvoja, koulutettu hieroja, Personal Trainer ja fysioterapeutti Espoosta. Olen erikoistunut sekä klassiseen että urheiluhierontaan, kinesioteippauksiin, akupunktioon ja nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Olen opiskellut osteopatiaa 2 vuotta.

Hierontaotteeni ovat napakat ja varmat ja käytän usein hieronnassa myös mobilisoivia tekniikoita.

heidi@wellnessroom.fi / 050 380 1295

Wellnessroom Eppu

EPPU

Koulutettu hieroja ja kalevalainen jäsenkorjaaja

Heippa! Olen Eppu, koulutettu hieroja ja kalevalainen jäsenkorjaaja. Hierojana olen tunnollinen, täsmällinen sekä asiakkaan toiveita kunnioittava.

info@wellnessroom.fi / 045 227 8422

KIA

Koulutettu hieroja ja liikunnan ohjaaja

Olen Kia. Valmistuin hierojaksi vuonna 2014 ja erikoistuin
urheiluhierojaksi. Olen käynyt myös hieronnan syventäviä kursseja sekä
fascia- hierontakurssin.

Hieronnan lisäksi vedän myös Les Mills
ryhmäliikunta tunteja ja olen juuri valmistunut ammattikorkeakoulusta
liikunnanohjaajaksi.

Minulle työssäni on tärkeintä ottaa kaikki asiakkaat yksilöinä vastaan ja luoda juuri heidän tarpeilleen sopiva hieronta. Parasta tässä työssä
onkin, kun saa asiakkaat voimaan paremmin.

info@wellnessroom.fi / 050 493 8099

JUKKA

Koulutettu hieroja

Olen Jukka, koulutettu hieroja. Teen sekä klassista että
urheiluhierontaa.

Haluan löytää syyn potilaan oireisiin ja suunnittelen hoidon sen
mukaisesti.

Käytän monipuolisesti eri otteita kivun poistamiseen, liikkuvuuden
edistämiseen sekä verenkierron ja aineenvaihdunnan parantamiseen.

Tarvittaessa teen myös nivelten mobilisointia.
Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja palvelen asiakkaitani aina
yksilöinä.

info@wellnessroom.fi / 045 114 4896

Jana wellnessroom

JANA

Koulutettu hieroja

Hei! Olen Jana, koulutettu hieroja, valmistuin hierojaksi talvella 2010. Hyvinvointi ja terveys ovat tärkeä osa eläämäni.

Tavoitteenani on lähestyä hyvinvointia ja terveyttä mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Hierojana haluan tarjota asiakkailleni yksilöllistä hoitoa, joka edistää terveyttä. Hoidoissa aina otan huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet, ominaispiirteet ja terveydentilaa.

Teet staattista työtä, joka lisää lihasjännitystä tai haluat nopeuttaa lihasten palautumista harjoittelusta tai vaikkapa haluat rentoutua ja lieventä stressiä… Tervetuloa hierontaan!

info@wellnessroom.fi / 045 333 1719

TIIA

Koulutettu hieroja

Olen Tiia, koulutettu hieroja. Olen valmistunut 2015 Helsingin Hieronta-akatemiasta ja tehnyt hoitotyötä 2016 lähtien. Olen suorittanut yrittäjyyden ohessa lisäkoulutuksia mm. raskaus- ja synnytyksen jälkeinen hieronta ja purentalihashieronta. Käytän työssäni myös nivelten mobilisointia. Nivelten liikkuvuus on ollut lähellä sydäntä heti hierontakoulun alusta asti. 

info@wellnessroom.fi / 050 593 9131

AINO

Koulutettu hieroja

Hei! Olen Aino, vuonna 2018 valmistunut koulutettu hieroja. Työskentelen paljon urheilijoiden kanssa ja tulen erikoistumaan osteopaatiksi tulevina vuosina. Urheilu- ja klassisen hieronnan lisäksi teen myös purentalihashierontaa.

Minut löydät Nihtisillan ja Leppävaaran toimipisteiltä. 

Nähdään pian hieronnassa!

info@wellnessroom / 040 964 2314 

MIRVA

Koulutettu hieroja

Olen Mirva, koulutettu hieroja.
Asiakaspalvelu ja terveyden/hyvinvoinnin edistäminen kaikilla osa-alueilla on lähellä sydäntäni ja työssäni minulle on tärkeää päästä auttamaan asiakkaita yksilöllisesti voimaan paremmin.

Opiskelin hierontakoulu Atlaksessa 2021-2022, ja näytöt suoritin Suhossa 2023. Teen myös lisäksi purentalihashierontaa. Tarkoitus on vielä lisäkouluttautua työn ohella ja syventää osaamistani jatkuvasti lisää.

Käytän usein hieronnan yhteydessä lämpöhoitoa ja teen myös passiivisia venytyksiä, sekä nivelten mobilisointia.

info@wellnessroom.fi / 050 461 2802

NOORA

Fysioterapeutti

Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut terveyden ja hyvinvoinnin ammattilainen. Valmistuin fysioterapeutiksi 2012 Jyväskylän ammattikorkeakoulusta ja olen  syventänyt osaamistani äitiysfysioterapian lisäksi tuki- ja liikuntaelimistön sekä lantionpohjan kuntoutukseen useissa erikoistumis- ja täydennyskoulutuksissa. Näistä tärkeimmät hengitykseen ja purentaan liittyvät lisäkoulutukset, fasciakursseja sekä alaraajan tutkiminen ja hoito. Tällä hetkellä opiskelen seksuaaliterapeutiksi työni ohella ja myös näistä palveluista voit kysyä tarkemmin mikäli ovat sinulle ajankohtaisia. 

Minulle on tärkeää huomioida asiakas kokonaisvaltaisesti ja haluan tehdä terapiasta kokonaisuuden joka on helppo ottaa osaksi arkea. Aktiivisen harjoittelun tukena käytän hengitysharjoituksia, manuaalisia tekniikoita sekä teippausta yksilöllisten tarpeiden mukaan.
 
Hoidan kaikkia lantionpohjaan ja keskivartalon alueeseen liittyviä haasteita sukupuolesta ja iästä riippumatta. Näitä ovat esimerkiksi lantion alueen kiputilat, arpien hoito, keskivartalon ja lantionpohjan traumojen hoito ja kuntoutus, lantionpohjan toimintahäiriöt sekä vaihdevuosiin liittyvät asiat. Lisäksi erityisosaamistani on syvän keskivartalon tuen ja erkauman kuntoutus sekä alaselkään, lantiorenkaaseen sekä rintarankaan liittyvät vaivat. Autan mielelläni myös kaikissa muissa tuki- ja liikuntaelimiin liittyvissä vaivoissa.
 
Äitiysfysioterapiassa keskityn tukemaan naisia raskauden aikaiseen hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Autan äitejä valmistautumaan synnytykseen ja sen jälkeiseen aikaan sekä ohjeistan kehon hyvinvointiin, palautumiseen ja liikuntaan liittyvissä kysymyksissä. Vastaanotolleni ovat tervetulleita niin tulevat kuin tuoreet äidit sekä myös ne joiden raskaudesta on kulunut jo useitakin vuosia.
 
info@wellnessroom.fi/ 040 550 8629