Hieronta Leppävaara

Leppävaaran toimipiste

WELLNESSROOM LEPPÄVAARA

Monipuoliset hieronta- ja fysiopalvelut Leppävaarassa

Wellnesroom Espoon monipuoliset ja ammattitaitoiset hieronta- ja fysiopalvelut Leppävaarassa. Leppävaaran toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Säterinportissa

Leppävaaran hieronta- ja fysiopalveluihin kuuluvat:

Ota meihin yhteyttä tai varaa aika helpon ajanvarauksen kautta!

Wellnesroom Leppävaaran tiimi

ALEKSI

Koulutettu hieroja, personal trainer ja osteopatiaopiskelija

Olen WellnessRoomin perustaja Aleksi, koulutettu hieroja ja personal trainer Espoosta. Opiskelen Ortopedisen Osteopatian 4 vuoden koulutuksessa viimeistä vuotta. Lisäksi olen käynyt hierontaan liittyviä lisäkoulutuksia ja minulla on 8 vuoden kokemus liikunta-alalta, asiakkaiden henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Erityisesti kuntouttava ja terveyttä edistävä valmennus on leipälajini, olen käynyt Trainer4You valmentajakoulutuksen vuonna 2013 jonka jälkeen ohjannut Fustra- valmentajana useita vuosia.

aleksi@wellnessroom.fi / 044 211 5021

HEIDI

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja, personal trainer, liikuntaneuvoja ja ostepatiaopiskelija

Olen WellnessRoomin perustaja Heidi, liikuntaneuvoja, koulutettu hieroja, Personal Trainer ja fysioterapeutti Espoosta.

Olen erikoistunut sekä klassiseen että urheiluhierontaan, kinesioteippauksiin, akupunktioon ja nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Olen opiskellut 2 vuota osteopatiaa.

Hierontaotteeni ovat napakat ja varmat ja käytän usein hieronnassa myös mobilisoivia tekniikoita.

heidi@wellnessroom.fi / 050 380 1295

Wellnessroom Eppu

EPPU

Koulutettu hieroja ja kalevalainen jäsenkorjaaja

Heippa! Olen Eppu, koulutettu hieroja ja kalevalainen jäsenkorjaaja. Hierojana olen tunnollinen, täsmällinen sekä asiakkaan toiveita kunnioittava.

info@wellnessroom.fi / 045 227 8422

AINO

Koulutettu hieroja

Hei! Olen Aino, vuonna 2018 valmistunut koulutettu hieroja. Työskentelen paljon urheilijoiden kanssa ja tulen erikoistumaan osteopaatiksi tulevina vuosina. Klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi teen myös purentalihashierontaa.

Minut löydät Nihtisillan ja Leppävaaran toimipisteiltä. 

Nähdään pian hieronnassa!

info@wellnessroom / 040 964 2314 

PIHLA

Koulutettu hieroja, personal trainer

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi inspiroi minua. Rakastan liikkumista ja se on yksi elämäni tärkeimmistä voimavaroista.  Haluan auttaa teitä matkaamaan kohti parempaa terveyttä ja unelmia. Jokaisella askeleella on merkitys. Hieronta- työtä tehden pääsen toteuttamaan tätä konkreettisesti täydellä sydämellä. Olen opiskellut hierontaa Espanjassa Sport Massage Institute of Finland – koulussa hierojaksi. Tämän lisäksi olen Auktorisoitu Personal Trainer. Tulevaisuudessa haluan kouluttautua lisää ja lukea mm. osteopatiaa

Tervetuloa hierontaan!

info@wellnessroom.fi/ 044 989 0305