TULE MEILLE VOIMAAN HYVIN

HOIDA KEHON KIPUTILOJA MONIPUOLISELLA HIERONTAVALIKOMALLAMME

 

Hieronta

Hoida ja huolla kehoa tehokkaasti tehden lihaksista elastisempia ja vilkastaen nesteiden kiertoa lihaksistossa. Hierontamme auttaa kehoasi palautumaan sekä hoitaa kiputiloja tuottavia ongelmia. Koulutetut hierojamme valitsevat juuri sinulle oikeat tekniikat parantaen kokonaisvaltaista kehon hyvinvointia. Tule rentouttamaan sekä mieltä, että kehoa ja valitse sinulle oikea hierontamuoto valikoimastamme.

>> Tutustu koulutettuihin hierojiimme ja varaa aikasi nyt!


Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hoitomuoto, joka rentouttaa kipeitä ja kireitä lihaksia ennaltaehkäisten uusien kireystilojen syntymistä lihasten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa lisäämällä. Klassinen hieronta poistaa kipua, vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua ja kuona-aineiden poistumista, sekä vähentää turvotusta. Hieronta on loistava tapa parantaa unen laatua ja lievittää stressiä, sillä se rauhoittaa keskushermostoa.

Hoitomuotona klassinen hieronta sopii kaikille perusterveille ihmisille iästä riippumatta. Klassisessa hieronnassa käytettävät tekniikat ovat tehokkaita ja rentouttavia. Otteiden voimakkuus sovelletaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnalla on klassista hierontaa tehokkaampi ja lihas- ja muita kudoksia muokkaavampi vaikutus. Urheiluhieronta kehitettiin alun perin klassisesta hieronnasta urheilijan erityistarpeisiin parantamaan urheilusuorituksia tai palauttamaan niistä, sekä estämään rasitusvammojen syntyä. Urheiluhieronnan tavoitteena on parantaa laji- ja kilpailutuloksia ja se on suunniteltu tukemaan harjoittelua ja toteutettavaksi joko liikuntasuoritusta ennen, sen aikana tai sen jälkeen.

Urheiluhieronta sopii kaikille liikkujille, jotka kaipaavat lisää tehoa lihashuoltoonsa liikuntaharrastuksensa tukemiseksi ja myös heille, jotka kaipaavat tehokasta palautusta arjen ja työn rasituksista. Ammattitaitoinen urheiluhieronta vaatii erityisosaamista ja se toteutetaan asiakkaan harjoitustilanteen ja tavoitteet huomioiden.


>> Kaipaatko lisätietoa muista palveluistamme?

>> Löydä sinua lähin toimipisteemme