Hieronta Kivenlahti

Kivenlahden toimipiste

WELLNESSROOM KIVENLAHTI

Monipuoliset hieronta- ja fysiopalvelut Kivenlahdessa

Wellnessroom Espoon  kattavat hieronta- ja fysiopalvelut Kivenlahdessa vuosien ammattitaidolla. Toimipiste sijaitsee osoitteessa Merivirta 5, kuntokeskus Becomen alakerrassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.  

Kivenlahden hieronta ja fysiopalveluihin kuuluu:

Wellnessroom Kivenlahti tiimi

ALEKSI

Koulutettu hieroja, personal trainer ja osteopatiaopiskelija

Olen WellnessRoomin perustaja Aleksi, koulutettu hieroja ja personal trainer Espoosta. Opiskelen Ortopedisen Osteopatian 4 vuoden koulutuksessa viimeistä vuotta. Lisäksi olen käynyt hierontaan liittyviä lisäkoulutuksia ja minulla on 8 vuoden kokemus liikunta-alalta, asiakkaiden henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Erityisesti kuntouttava ja terveyttä edistävä valmennus on leipälajini, olen käynyt Trainer4You valmentajakoulutuksen vuonna 2013 jonka jälkeen ohjannut Fustra- valmentajana useita vuosia.

aleksi@wellnessroom.fi / 044 211 5021

HEIDI

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja, personal trainer, liikuntaneuvoja ja ostepatiaopiskelija

Olen WellnessRoomin perustaja Heidi, liikuntaneuvoja, koulutettu hieroja, Personal Trainer ja fysioterapeutti Espoosta. Olen erikoistunut sekä klassiseen että urheiluhierontaan, kinesioteippauksiin, akupunktioon ja nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Olen opiskellut 2 vuotta osteopatiaa.

Hierontaotteeni ovat napakat ja varmat ja käytän usein hieronnassa myös mobilisoivia tekniikoita.

heidi@wellnessroom.fi / 050 380 1295

TIIA

Koulutettu hieroja

Olen Tiia, koulutettu hieroja. Olen valmistunut 2015 Helsingin Hieronta-akatemiasta ja tehnyt hoitotyötä 2016 lähtien. Olen suorittanut yrittäjyyden ohessa lisäkoulutuksia mm. raskaus- ja synnytyksen jälkeinen hieronta ja purentalihashieronta. Käytän työssäni myös nivelten mobilisointia. Nivelten liikkuvuus on ollut lähellä sydäntä heti hierontakoulun alusta asti. 

info@wellnessroom.fi / 050 593 9131

MIRVA

Koulutettu hieroja

Olen Mirva, koulutettu hieroja.
Asiakaspalvelu ja terveyden/hyvinvoinnin edistäminen kaikilla osa-alueilla on lähellä sydäntäni ja työssäni minulle on tärkeää päästä auttamaan asiakkaita yksilöllisesti voimaan paremmin.

Opiskelin hierontakoulu Atlaksessa 2021-2022, ja näytöt suoritin Suhossa 2023. Teen myös lisäksi purentalihashierontaa. Tarkoitus on vielä lisäkouluttautua työn ohella ja syventää osaamistani jatkuvasti lisää.

Käytän usein hieronnan yhteydessä lämpöhoitoa ja teen myös passiivisia venytyksiä, sekä nivelten mobilisointia.

info@wellnessroom.fi / 050 461 2802