Hieronta Kivenlahti

Kivenlahden toimipiste

WELLNESSROOM KIVENLAHTI

Monipuoliset hieronta- ja fysiopalvelut Kivenlahdessa

Wellnessroom Espoon  kattavat hieronta- ja fysiopalvelut Kivenlahdessa vuosien ammattitaidolla. Toimipiste sijaitsee osoitteessa Merivirta 5, kuntokeskus Becomen alakerrassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.  

Kivenlahden hieronta ja fysiopalveluihin kuuluu:

Wellnessroom Kivenlahti tiimi

ALEKSI

Koulutettu hieroja, personal trainer ja osteopaatti

Olen WellnessRoomin perustaja Aleksi, koulutettu hieroja ja personal trainer Espoosta. Lisäksi olen käynyt hierontaan liittyviä lisäkoulutuksia ja minulla on 8 vuoden kokemus liikunta-alalta, asiakkaiden henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Erityisesti kuntouttava ja terveyttä edistävä valmennus on leipälajini, olen käynyt Trainer4You valmentajakoulutuksen vuonna 2013 jonka jälkeen ohjannut Fustra- valmentajana useita vuosia.

aleksi@wellnessroom.fi / 044 211 5021

HEIDI

Fysioterapeutti (AMK), koulutettu hieroja, personal trainer, liikuntaneuvoja ja 2.v osteopatiaopinnot

Olen WellnessRoomin perustaja Heidi, liikuntaneuvoja, koulutettu hieroja, Personal Trainer ja fysioterapeutti Espoosta. Olen erikoistunut sekä klassiseen että urheiluhierontaan, kinesioteippauksiin, akupunktioon ja nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Olen opiskellut 2 vuotta osteopatiaa.

Hierontaotteeni ovat napakat ja varmat ja käytän usein hieronnassa myös mobilisoivia tekniikoita.

Valmennuksia olen tehnyt vuodesta 2011 lähtien.

heidi@wellnessroom.fi / 050 380 1295

TIIA

Koulutettu hieroja

Olen Tiia, koulutettu hieroja. Olen valmistunut 2015 Helsingin Hieronta-akatemiasta ja tehnyt hoitotyötä 2016 lähtien. Olen suorittanut yrittäjyyden ohessa lisäkoulutuksia mm. raskaus- ja synnytyksen jälkeinen hieronta ja purentalihashieronta. Käytän työssäni myös nivelten mobilisointia. Nivelten liikkuvuus on ollut lähellä sydäntä heti hierontakoulun alusta asti. 

info@wellnessroom.fi / 050 593 9131

SAARA

Koulutettu hieroja, fysioterapeutti opiskelija

Olen Saara Kolehmainen, 23-vuotias hierojaksi Suholta vuoden 2024 alussa valmistunut liikunnallinen tyyppi. Opiskelen lisäksi fysioterapiaa viimeistä vuotta, ja olen käynyt myös personal-trainer-koulutuksen.
 
Kiinnostukseni tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa työskentelyyn on vain kasvanut kouluttautumisen myötä, ja aion ehdottomasti kehittää osaamista myös tulevaisuudessa erilaisten koulutusten myötä.
 
Asiakastyössä minulle tärkeää on aito ja kiireetön kohtaaminen, sekä mukava ilmapiiri. Olen ystävällinen ja tarkka työssäni, jokainen asiakas on minulle tärkeä. Käytän hieronnassa sekä klassisia että mobilisoivia otteita asiakkaan tarpeet huomioiden. 
 
info@wellnessroom.fi/ 050 578 0331

PAULO

Koulutettu hieroja

Olen Paulo, koulutettu hieroja ja urheiluhieroja, valmistunut hierojaksi vuonna 2024.

Intohimoni on auttaa asiakkaitani saavuttamaan paremman hyvinvoinnin ja suorituskyvyn.

Tarjoan yksilöllisiä hoitoja, jotka lievittävät lihaskipuja, parantavat liikkuvuutta ja edistävät kokonaisvaltaista rentoutumista. Tervetuloa rentoutumaan ja huoltamaan kehoa ammattilaisen käsissä!

info@wellnessroom.fi/ 045 174 5414