Hieronta Nihtisilta

Nihtisillan toimipiste

WELLNESSROOM NIHTISILTA

Ammattitaitoinen hieronta Nihtisilta

Ammattitaitoinen hieronta Nihtisillan toimipisteestä Hills Business Parkin viidennessä kerroksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Nihtisillan palveluvalikoimaan kuuluu ainoastaan hieronnan eri muodot eli:

Varaa aika hierontaan jo tänään ottamalla meihin yhteyttä tai varaamalla aika helpon ajanvarauksen kautta!

Wellnessroom Nihtisilta tiimi

KIA

Koulutettu hieroja ja liikunnan ohjaaja

Olen Kia. Valmistuin hierojaksi vuonna 2014 ja erikoistuin
urheiluhierojaksi. Olen käynyt myös hieronnan syventäviä kursseja sekä
fascia- hierontakurssin.

Hieronnan lisäksi vedän myös Les Mills
ryhmäliikunta tunteja ja olen juuri valmistunut ammattikorkeakoulusta
liikunnanohjaajaksi.

Minulle työssäni on tärkeintä ottaa kaikki asiakkaat yksilöinä vastaan ja luoda juuri heidän tarpeilleen sopiva hieronta. Parasta tässä työssä
onkin, kun saa asiakkaat voimaan paremmin.

info@wellnessroom.fi / 050 493 8099

Jana wellnessroom

JANA

Koulutettu hieroja

Hei! Olen Jana, koulutettu hieroja, valmistuin hierojaksi talvella 2010. Hyvinvointi ja terveys ovat tärkeä osa eläämäni.

Tavoitteenani on lähestyä hyvinvointia ja terveyttä mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Hierojana haluan tarjota asiakkailleni yksilöllistä hoitoa, joka edistää terveyttä. Hoidoissa aina otan huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet, ominaispiirteet ja terveydentilaa.

Teet staattista työtä, joka lisää lihasjännitystä tai haluat nopeuttaa lihasten palautumista harjoittelusta tai vaikkapa haluat rentoutua ja lieventä stressiä… Tervetuloa hierontaan!

info@wellnessroom.fi / 045 333 1719

NOORA

Fysioterapeutti

Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut terveyden ja hyvinvoinnin ammattilainen. Valmistuin fysioterapeutiksi 2012 Jyväskylän ammattikorkeakoulusta ja olen  syventänyt osaamistani äitiysfysioterapian lisäksi tuki- ja liikuntaelimistön sekä lantionpohjan kuntoutukseen useissa erikoistumis- ja täydennyskoulutuksissa. Näistä tärkeimmät hengitykseen ja purentaan liittyvät lisäkoulutukset, fasciakursseja sekä alaraajan tutkiminen ja hoito. Tällä hetkellä opiskelen seksuaaliterapeutiksi työni ohella ja myös näistä palveluista voit kysyä tarkemmin mikäli ovat sinulle ajankohtaisia. 

Minulle on tärkeää huomioida asiakas kokonaisvaltaisesti ja haluan tehdä terapiasta kokonaisuuden joka on helppo ottaa osaksi arkea. Aktiivisen harjoittelun tukena käytän hengitysharjoituksia, manuaalisia tekniikoita sekä teippausta yksilöllisten tarpeiden mukaan.
 
Hoidan kaikkia lantionpohjaan ja keskivartalon alueeseen liittyviä haasteita sukupuolesta ja iästä riippumatta. Näitä ovat esimerkiksi lantion alueen kiputilat, arpien hoito, keskivartalon ja lantionpohjan traumojen hoito ja kuntoutus, lantionpohjan toimintahäiriöt sekä vaihdevuosiin liittyvät asiat. Lisäksi erityisosaamistani on syvän keskivartalon tuen ja erkauman kuntoutus sekä alaselkään, lantiorenkaaseen sekä rintarankaan liittyvät vaivat. Autan mielelläni myös kaikissa muissa tuki- ja liikuntaelimiin liittyvissä vaivoissa.
 
Äitiysfysioterapiassa keskityn tukemaan naisia raskauden aikaiseen hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Autan äitejä valmistautumaan synnytykseen ja sen jälkeiseen aikaan sekä ohjeistan kehon hyvinvointiin, palautumiseen ja liikuntaan liittyvissä kysymyksissä. Vastaanotolleni ovat tervetulleita niin tulevat kuin tuoreet äidit sekä myös ne joiden raskaudesta on kulunut jo useitakin vuosia.
 
info@wellnessroom.fi/ 040 550 8629